Gå til indhold
©  Foto:

Theater Restauranten, Hobro

I en af de ældste historiske bygninger i Hobro finder du Theater Restauranten, hvor du kan kombinere skøn dansk mad med et stykke af Hobros historie.

Den historiske teaterbygning blev indviet under en julestorm i 1902 og er tegnet af Jens Peter Jensen Wærum, der også har tegnet Teknisk Skole på Østervold i Randers. Bygningen ejes af Hobro Borger- og Håndværkerforening og huser ud over Theater Restauranten også biograf og teatersal.
 
I Theater Restauranten har du mulighed for at nyde det klassiske danske køkken til frokost i form af smørrebrød på hjemmebagt rugbrød i det hyggelige café-miljø eller på den store overdækkede terrasse i den gamle bydel. 
 
Restauranten tilbyder a la carte hver aften med fokus på det klassiske danske køkken med et tvist baseret på de gode råvarer og tilberedt med kærlighed. Theater Restauranten har derudover også selskabslokaler og kan have arrangementer fra 10 til 160 personer.
 
Alt mad kan bestilles som Take Away ligesom det er muligt at bestille pålægskagemand og frosne færdigretter, også kaldet Bramslevkassen.
 
Se menukortet her! 
 
Handicapvenlig indgang og god plads
 

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

CO2 neutralt website

Destination Himmerland © 2022
Danish