Gå til indhold
©  Foto:

Vagabond Tours

Vagabond Tours er et uafhængigt, 100% dansk ejet bureau, som har til formål at fremme bæredygtig aktiv turisme i Europa. Vi tilbyder vandreture og andre former for aktiv ferie for det moderne menneske med et travlt, men ofte stillesiddende arbejdsliv.

Aktiviteterne kan foregå på egen hånd eller i gruppe med mulighed for bagagetransport. Også for børn og firmarejser.

Har du lyst til at vandre gennem Himmerlands smukke natur, så kan du booke en seks dages tur fra Løgstør til Viborg. Turen starter i Løgstør, hvor du har første overnatning på et af byens hyggelige B&Bs. Næste dag går du mod Gatten (også kaldt Golfbyen), hvor du overnatter. Undervejs går du forbi de Himmerlandske heder - noget af Danmarks smukkeste natur. Med ankomst til Gatten B&B og efter en god nats søvn, vågner du op til fuglefløjt. Og med forhåbentlig friske ben, går tredje-dagen mod Aalestrup (turens længste etape). 


I Aalestrup er det muligt at overnatte på Lille Restrup Hovedgaard, som er en romantisk hovedgaard i skønne omgivelser og et hyggeligt sted at overnatte. Næste dag går turen mod Skals gennem smukke bakkedale og ådale. Sidste dag går turen mod Viborg Domkirke, hvor målet er nået. Inden da vandrer du langs Hjarbæk Fjord og skønne plantager. 

Din bagage vil blive transport frem til næste overnatningssted, så du kan nyde turen uden oppakning. 

Oplev en smuk tur fyldt med masser af kulturhistorie.

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

Destination Himmerland © 2023
Danish