skip_to_main_content

Vikingerne kommer

Vær beredt! Vikinger fra flere dele af landet har sat kursen mod Hobro og i løbet er foråret, sommeren og hen af mod efteråret vil der være adskillige aktiviteter i vikingetidens tegn - flere steder i byen. 

Vikingemuseet Fyrkat i Hobro kan I se de arbejdende værksteder, opleve vikingerne helt tæt på og lære mere om livet i Harald Blåtands tid.

Få bl.a. et indblik i at lave mad over bål, farve tøj og klæder ved brug af naturens midler, se med når smedjen går i værkstedet og oplev en ægte vikingedyst - alt dette og meget mere venter jer på Vikingemuseet Fyrkat

 

Vikingemarkeder

Hvert år er der vikingemarkeder to steder i byen. Et ved Fyrkatborgen og et på Sildehagen - I 2021 er begge markeder dog blevet aflyst, grundet Corona-krisen. Men klik ind på 

  • Fyrkat Vikingemarked -AFLYST
  • Vikingemarked på Sildehagen - AFLYST 2021 (dato for 2022 er indtil videre 6.-7. august 2022)

 

Fyrkatspillet 28. maj - 21. juni 2021

Hvert år opføres vikingespillet "Fyrkatspillet", i det rekonstruerede langhus, der ligger ved Vikingeborgen Fyrkat. Det er fast tradition at Fyrkatspillet tager udgangspunkt i vikingetiden og I kan altid forvente en eventyrlig fortælling fyldt med drama, spænding, gys og masser af humor. 

Læs mere om  Fyrkatspillet her - og glæd jer allerede nu til en spændende og nervepirrende forestilling!

Fyrkatspillet "Orm & Guldfugl", der skulle have været spillet i maj og juni 2020 bliver spillet i 2021. 

 

Fyrkatspillets JULEFORESTILLING 

Hvert år, når vi nærmer os julen, begynder det at vrimle med nisser og julestemningen spreder sig på Hobro Theater. Her er der nemlig adskillige forestillinger i løbet af november og december. Temaet er altid jul og forestillingerne indeholder både musik, god underholdning og spænding.