Vinsmagning på OddeKystVineri, Als

Kom og oplev en ægte dansk vingård OddeKystVineri og smag på vinen, hvis vinstokke er plantet tæt på Danmarks smukkeste fjord Mariager Fjord i Himmerland. 

Hver onsdag i juli og august kan I kl. 19:00 komme med på en tur i vinmarken hos OddeKystVineri, for derefter at smage på de forskellige vine fra vingården. 

På rundturen i vinmarken vil der blive fortalt om tilblivelsen af vingården og hele historien omkring det at dyrke vin i Danmark. Efter rundvisningen i vinmarken fortsætter aftenens begivenheder med smagning af 3 til 4 vine i teltet. (Kan variere fra gang til gang)

Under vinsmagningen kan der stilles spørgsmål og så vil vinbonden fortælle om de forskellige vine og de forskellige historier som er knyttet til vinen, som er fremstille ved Danmarks smukkeste fjord. Ved slutningen vil der bliv serveret en lille overraskelse.

Det forventes at aftenen varer omkring 2,5 timer og der vil selvfølgelig være mulighed for at købe Dansk vin efter smagningen.

Børn er gratis og meget velkommen ifølge med voksne, der vil blive serveret sodavand.

Prisen er 150 kr. Det er ikke nødvendig at tilmelde sig, men er man en større gruppe, må man gerne give besked så kan der dækkes bord efter gruppens størrelse. 

Bemærk at alle vinsmagninger i 2021 foregår på vingården Petersborgvej 15, Als 9560 Hadsund.

 

Der opfordres til at alle bære mundbind, indtil man sidder ned til vinsmagningen.