Destination Himmerland
Hotel Amerika - udsigt til skoven
Velkommen til

Hotel Amerika

Hotel Amerika

Hotel Amerika logo

Hotel Amerika, når der er tid til forkælelse...

En tur til Hotel Amerika kan være mange ting, for når du ankommer til hotellet, ankommer du også til Hobro - faktisk lige midt i skoven, blot en gåtur fra Mariager Fjord. 

Skal I forkæles eller på ferie i Himmerland er Hotel Amerika slet ikke så ringe et valg, som de 4 stjerne måske allerede har indikeret. Men hvorfor så vælge Hotel Amerika? Det skal du heller ikke - medmindre du selvfølgelig elsker natur, muligheden for mange gå- og cykelture, kunst- og kulturoplevelser, god mad, der virkelig smager og et væld af andre gode grunde. 

På Hotel Amerika bliver i forkælelet og værnet om. Vil I gerne være sikker på et lækkert måltid mad eller en 7-retters gourmet oplevelse, så skal I bare henvende jer i hotellet restaurant - det er faktisk det bedste spisested i miles omkreds. 

Og når I ikke gider være på det lækre og nyistandsatte værelse, så bare hop i skoene og afsted. I Hobro og hele Himmerland venter der masser af oplevelser - både de aktive, kystnære, de kulturelle og jeg kunne blive ved... Faktisk ligger Hobro og Hotel Amerika også under en times kørsel fra både Aarhus og Aalborg! 

"Haa do wot i Hobrow?" - ellers kan du roligt pakke tasken og tage afsted.

 

Tapet afstandsstykker - Destination Himmerlands stregtegninger

Træ - Destination Himmerlands stregtegninger

Tapet - Destination Himmerlands stregtegninger - afstandsstykke