Gå til indhold
Turisme Kick Off 2021

Tak for din deltagelse i Kick-Off 2021

Foto: Destination Himmerland

Vi håber, at du har haft en lige så god dag som os og har fået en masse spændende viden med hjem.

Dagen har været fyldt med oplæg, indblik i turismen, tendenser og netværk.

Hvis du ønsker at gense indhold fra dagen, kan du gøre det på siden her, hvor du kan finde video fra dagen, præsentationer, partnerskabsprogram og meget mere. Siden vil blive opdateret løbende.

Hvis du har lyst, modtager vi meget gerne din feedback på dagen, så vi kan blive endnu bedre til næste gang. Du sender blot din feedback og input til info@destinationhimmerland.dk

Tak for din deltagelse, vi glæder os allerede til 2022!

Teamet ved Destination Himmerland

Tapet - afstandsstykke - grafik

Partnerskabsprogram 2022

På Kick Off'en præsenterede turistdirektør Jimmi Stæhr-Petersen destinationens Partnerskabsprogram for 2022.

Du kan her nedenfor downloade Partnerskabsprogrammet 2022 samt læse mere og et Grønt Partnerskab, som Louise Storgaard Nielsen præsenterede på dagen.  

Tapet afstandsstykker - Destination Himmerlands stregtegninger

Vigtige datoer

På Kick Off'en blev der nævnt flere datoer, som I allerede nu skal tilføje jeres kalender. Af samme årsag vælger vi lige at nævn dem her: 

 

26. oktober 2021: Kend Din Kollega:

En kendskabstur for alle destinationens partnere. Her får I mulighed for at lære destinationen og hinanden endnu bedre at kende. Der er allerede sendt invitation ud med mail, men har du ikke lige set den, kan du læse invitationen og tilmelde dig her. 

 

17. november 2021: Markedsføringsmøde ved Destination Himmerland:

En vigtig dag, hvor destinationens marketing-folk præsenterer indsatserne for 2022 og fortæller mere dybdegående om de kampagner, kanaler og markeder, som Destination Himmerland vælger at satse på. En vigtig dag, hvor du kan få indblik i maskinrummet og tilmed byde ind og være med i kampagner.

Der udsendes mere info og invitationer hertil senere. 

 

Uge 6 2022: Netværksdag og partner-arrangement:

Jimmi Stæhr-Petersen nævnte i sin præsentation, at der i uge 6 kommer et arrangement for partnere, hvor der bliver rigelig mulighed for at netværke. Meget mere ved vi ikke på nuværende tidspunkt - men hold øje med din indbakke, du modtager mere information, når vi nærmer os. 

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

CO2 neutralt website

Destination Himmerland © 2022
Danish