Destination Himmerland
Made in Himmerland European Tour

Made in HimmerLand golfturnering

Made in HimmerLand, den europæiske golfturnering byder på golf i verdensklasse fra 27. - 30. maj 2021.

I 2021 bliver den europæiske golfturnering – tidligere kendt som Made in Denmark – afholdt på særligvis. Og ja, det skyldes Corona og alle de restriktioner, der følger med. Derfor inviteres der i 2021 ikke gæster til at overvære den ellers velbesøgte turnering. Til gengæld er der adgang for sponsorerne og deres få udvalgte gæster. Det bliver en anderledes fest og turnering – men stadig med garanti for golf i verdensklasse!

I Himmerland er vi særdeles stolte over at få den europæiske golfturnering til Himmerland igen – og ikke kun til Himmerland i Nordjylland, men også til HimmerLand – det anerkendte golfresort med det ikoniske hul 16. Det er ikke kun i år, men en permanent løsning, der gør os ekstra stolte i Himmerland.

Made in HimmerLand indgår i PGA European Tour og der er lagt op til en imponerende turnering med en præmiesum på 1,5 millioner Euro, men der er meget mere på spil! Der er nemlig for andet år i træk 10 pladser ved US Open på højkant til deltagerne i en Mini-Serie bestående af tre Europa Tour turneringer, hvoraf Made in HimmerLand er en af dem.

Skulle du være blandt dem, der ikke er heldig at kunne overvære turneringen i år, ja så fortvivl ikke. For du har stadig mulighed for at gå i de professionelles fodspor på de smukke greens i HimmerLand og prøve kræfter med det ikoniske hul 16. Se meget mere her.

En chance for at komme til Made in HimmerLand 2021

Der er stadig en chance for at opleve Made In HimmerLand presented by FREJA her sidst i maj! For med lidt held og lidt skarphed kan du komme til at opleve den unikke golfturnering. ”Danmarkshistoriens største nærmest-pinden konkurrence” er nemlig skudt i gang! Konkurrencen, som hedder ”Road to Made in HimmerLand” er en konkurrence i samarbejde med en lang række danske golfklubber. I hver deltagende klub vil en enkelt spiller få mulighed for at opnå en VIP-billet til en enkelt dag ved Made in Denmark. Samtidig er der en Hole-in-One præmie, der giver et resort ophold på HimmerLand. Konkurrencen løber af stablen i uge 19/20.

 

Made in HimmerLand 2022

Som tidligere nævnt er det blevet en permanent løsning med Made in HimmerLand som en del af den Europæiske golfturnering i Himmerland. Så måske bliver året 2021 ikke det år, hvor publikum får de vildeste golfoplevelser i Himmerland. Men glæd jer til 2022! For allerede nu er planer og idéer på tegnebrættet til at gøre næste års Made in HimmerLand til en helt unik golfoplevelse for både spillere og publikum.

 

Vi ses i Himmerland igen i 2022! 

Golfbaner i Himmerland

HimmerLand
HimmerLand
Hobro Golfklub
Hobro Golfklub
Mariagerfjord Golfklub
Mariagerfjord Golfklub
Volstrup Golf Center
Volstrup Golf Center
Aars Golfklub
Aars Golfklub
Hvalpsund Golf Club
Hvalpsund Golf Club