Destination Himmerland
Mariager Fjord Billetten - sejlbåd på fjorden

Mariager Fjord Billetten

Ta' på havnehop i Mariager Fjord. Med én og samme billet kan du frit vælge 3-5 overnatninger i den - eller de havne, som du har lyst til. 3 overnatninger til kr. 405,- og 4 overnatninger for 540 kr. Ønsker du en 5. overnatning er den gratis. 

Havnehop i Mariager Fjord

Hvis du sejler forbi Mariager Fjord uden at sejle ind, snyder du dig selv for en stor sejleroplevelse. Vi har nemlig Danmarks smukkeste fjord med smukke bugter, små øer og fantastiske skrænter og ikke mindst nogle skønne byer med mange spændende oplevelser. 

Så slå et smut ind gennem Mariager Fjord og få en ferie fyldt med oplevelser - både til vands og til lands!

 

Mariager Fjord Billetten - hvor kan den bruges?

Sejlklubberne i Mariager Fjord er gået sammen om et nyt tiltag, der skal gøre det nemt og bekvemt for gæstesejlere, at få en dejlig ferie på fjorden - tiltaget hedder Mariager Fjord Billetten.

Med Mariager Fjord Billetten kan du overnatte tre, fire eller fem gange i de af fjordens lystbådehavne, som du har lyst til. Sejlklubberne er Hadsund Baadlaug, Hadsund Sejlklub, Mariager Sejlklub, Vive Sejlklub, Høllet Baadlaug, Hobro Sejlklub og Hobro Fiskeri og Baadlaug.

Billetten er nem at købe online og kan derefter frit benyttes i sejlersæsonen 2021. Du finder billetten nedenfor, hvor du vælger om du vil overnatte 3 eller 4-5 gange. 

 

Hvad koster Mariager Fjord Billetten?

Mariager Fjord Billetten er lavet således, at du kan betale for 3, 4 eller 5 overnatninger. Priserne er særdeles attraktive, idet du for tre overnatninger kun skal betale 405 kr., for 4 overnatninger betaler du 540 kr., og hvis du lige vil have en ekstra overnatning - og det synes vi da, at du skal - er den gratis.

I prisen er inkluderet strøm, vand og bad og naturligvis fri adgang til klubhusene og deres faciliteter.

Hvordan fungerer Mariager Fjord Billetten?

Når du har købt billetten online, modtager du en bookingbekræftelse med et unikt bookingnummer. Det booking nummer skal du have med, når du kommer frem til den/de ønskede havne. Det eneste du skal gøre, når du kommer frem til en havn er, at gå på havnekontoret og få en blanket, der er lavet til lejligheden, som du udfylder med bl.a. bookingnummeret og afleverer den igen. I Hobro, Mariager og Hadsund Sejlklub skal du bruge Tallyweb.

Ikke alle havnene har et havnekontor, men så er der et tilsvarende system - fx en postkasse, hvori du kan aflevere sedlen med dit bookingnummer.

Når du kommer til næste havn, gentager du proceduren med at aflevere dit unikke bookingnummer på en ny seddel.

Høllet - smuk havn ved Mariager Fjord

Sejlads på Mariager Fjord 

Når du sejler ind i Mariager Fjord fra Kattegat, skal du bruge søkort nummer 110 Mariagerfjord. Du skal være opmærksom på, at du i den første del af din sejlads sejler i en gravet rende, og derfor skal du hele tiden passe på at sejle i mellem afmærkningerne. Fjorden er særdeles velafmærket med flydende afmærkninger. Når du har passeret Dania (Cement fabrikkerne), er der masser af vand op til 30 m. 

Ved indsejling til fjorden 10.24E har du et par sømil, til fjordåbningen. Når du passerer fjordåbningen ved Als Odde, ser du på din bagbordside dige og vindmøller på Godset Overgaard.  Du følger fjorden videre ind og passerer i tilfælde af lavvande små holme, hvor du kan se mange vadefugle. Efter halvanden times god sejlads kommer du til den første af vores havne, Hadsund Baadlaug, som er en gammel fiskerihavn. Den ligger lige før du passerer Hadsundbroen.

Når du fortsætter din rejse ind ad fjorden, skal du først passere broen. Kald brovagten på VHF kanal12 eller telefon 98571214 og få oplyst, hvornår broen åbner.

Når du har passeret broen, kommer du på din styrbord side til Hadsund Lystbådehavn. Her kan du døgnet rundt tanke diesel ved automaten.

Når du sejler videre ind i fjorden ligger Vive Baadlaug på din styrbord side og midt i fjorden kommer du til Mariager Lystbådehavn på bagbord side og på styrbord side ligger Høllet Baadelaug i en idyllisk bugt.

Inderst i fjorden kommer du til Hobro Lystbådehavn på styrbord side og på bagbord side finder du Hobro Fiskeri og Baadlaug.

 

Sammenslutningen af lystbådehavnene i Mariager Fjord glæder sig til at byde dig velkommen i Danmarks smukkeste fjord.

Havnene, hvor Mariager Fjord Billetten kan anvendes

Mariager Lystbådehavn
Mariager Lystbådehavn
Hobro Både- og Fiskerihavn
Hobro Både- og Fiskerihavn
Hobro Lystbådehavn
Hobro Lystbådehavn
Høllet
Høllet
Vive Havn
Vive Havn
Hadsund Lystbådehavn
Hadsund Lystbådehavn
Hadsund Fiskeri- og Lystbådehavn
Hadsund Fiskeri- og Lystbådehavn
Mariager Fjord
Mariager Fjord