Political Festival of Europe

Det Europæiske Folkemøde i Mariager

Foto: BrknRib photo

 Folkemødet i Mariager er stedet, hvor mennesker fra nær og fjern mødes, den demokratiske samtale hyldes, og det er her, der venter et hav af oplevelser med europæisk mad, kultur og musik - dog først i maj 2024

 

 Folkemødet i Mariager er stedet, hvor mennesker fra nær og fjern mødes, den demokratiske samtale hyldes, og det er her, der venter et hav af oplevelser med europæisk mad, kultur og musik - dog først i maj 2024

 

Political Festival of Europe

Foto:BrknRib photo

Det største ”Europæiske Folkemøde” i Europa

I 2022 blev festivalen afholdt for første gang nogensinde - og sikke en start. Festivalen bød på næsten 300 arrangementer, mere end 200 talere og flere end 30 europæiske lande var til stede til folkefesten i Mariager.  

Under festivalen var Mariager centrum for den demokratiske samtale og byen summede af debatter, diskussioner og kulturelle aktiviteter i de brostensbelagte gader. Alt dette var suppleret af musik, kunst og street-food. 

Grundet en revurdering af festivalen og en styrkning af selve folkemøde-konceptet, afholdes næste festival først igen i den sidste weekend i maj 2024.

 

 

I 2024 kan I se frem til et dansk folkemøde med et europæisk udsyn, hvor der bliver udvidet på underholdningsdelen. Det politiske vil fortsat være i fokus, men det europæiske kulturliv vil stå endnu stærkere. Glæd dig til street-food, internationale kunstnere, såvel som danske artister. Loungeområder, scener med debatter og et væld af dybe samtaler, hvor alle har ret til hver sin holdning. 

Det Europæiske Folkemøde i Mariager er stedet, hvor vi alle kan mødes og diskutere Europas fremtid, finde styrke i mangfoldighed og samtidig “have a good time” med glæde, musik og underholdning. 

 

LÆS MEGET MERE HER

Political Festival of Europe

Foto:BrknRib photo

Partnerskaber gør det muligt

Sponsorater og partnerskaber har været afgørende for at Political Festival of Europe i dag er en realitet – Sekretariatet er derfor yderst taknemmelig for sine hovedsponsorer: Mariagerfjord Kommune, Eurowind Energy, Spar Nord, Region Nordjylland og Europabevægelsen; fondsstøtte fra: Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne, LAG, ELRO-fonden, Den Jyske Kunstfond og Sparekassen Danmark Fonden Hobro; samt de mange Demokratipartnere, PFoE-partnere og Mariagerpartnere.

 

Se hvem det er, der deltog i 2022 her: https://www.pfoe.org/

 

 

Political Festival of Europe er også dit folkemøde!

Vær med i 2024 og meld dig allerede nu som frivillig, partner, taler eller sponsor – skriv endelig til arrangøren på info@pfoe.org

 

Dette vil måske også interessere dig...

Meget mere Mariager
Mariager - Rosernes By
De andre hyggelige byer i Himmerland
Løgstør - familiehygge på havnen
Spisesteder i Mariager og omegn
Cafe Salt - frokost
Attraktioner og seværdigheder i Mariager og omegn
Mariager Saltcenter

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

Destination Himmerland © 2023
Danish