Mariagerfjord Kajak

Back to Business - Back on Track

Som projektets navn antyder, så handler det om at turismevirksomhederne skal kickstarte deres forretning igen efter en pandemi, så vi kan komme tilbage på sporet, og tiltrække turister til vores dejlige område i Himmerland, Limfjordsområdet og Kystlandet

Destination Himmerland, Destination Limfjorden og Destination Kystlandet i samarbejde med DKNT er gået sammen om en indsats under navnet ‘Back to Business – Back on Track’.
Destinationsselskaberne ønsker sammen med nøje udvalgte samarbejdspartnere at videregive kompetencer indenfor digitalisering i øjenhøjde, så man som turismevirksomhed kan omstille sin virksomhed til den nye turistadfærd og nye målgrupper og behov set i lyset af COVID-19. 

 

INDSATSER I PROJEKTET

  • Møde med Destination Himmerland og lokale erhvervskontorer (GRATIS)
  • Den Digitale Værktøjskasse: Få styr på din virksomheds digitale muligheder (GRATIS) 
  • Rådgiverbanken: Eksperthjælp målrettet dine behov (Ca. 40 timers arbejde - timeregistrering og fremsendelse af lønseddel) 
  • Digital Ledelseskultur: Forløb om Turisme, Marketing og Ledelse (GRATIS) 
  • Webinars om relevante temaer (GRATIS)

 

VED AT DELTAGE I PROJEKTET FÅR DU:

  • Den Digitale Værktøjskasse som hjælper dig med få overblik over de digitale muligheder og lærer dig at udnytte dine digitale kanaler bedre
  • Mulighed for at mødes med Destination Himmerland og det lokale erhvervskontor for at få en snak om netop din virksomhed og din situation
  • Mulighed for at få hjælp til dine udfordringer, du har lige nu som følge af pandemien
  • Mulighed for at få adgang til eksperthjælp målrettet din virksomhed og behov for at komme videre

 

Aktiviteter i projektet

Kommende webinar:

 

SERVICE I EN CORONATID – webinar uge 10 2021
 

Tilmelding og program kommer snart

1-til-1 sparring, Digital Værktøjskasse og Ressourcebank
Da nye målgrupper søger sig til Himmerland og disse målgrupper er endnu mere digitale set i lyset af COVID-19, har man som turismeaktør i Himmerland mulighed for at deltage i 1-til-1 sparring med erhvervskonsulenter, som giver adgang til webinars samt konkrete værktøjer til at udvide sine kompetencer indenfor digitalisering og gæsteservice i form af en Digital Værktøjskasse.

Derudover er der også mulighed for at få eksperthjælp via en Ressourcebank, som stilles til rådighed i form af eksperter med specialviden indenfor de behov, som turismevirksomhederne har givet udtryk for.

Hvis der er spørgsmål til projektet ‘Back to Business – Back on Track’ venligst kontakt projektleder Sofi Olofsson Bak – sofi@destinationhimmerland.dk.
 

 

 

Tidligere webinar:

 

Den Digitale Værktøjskasse - webinar 10. februar 2021

I dette webinar blev konkrete digitale værktøjer til et nyt marked gennemgået og præsenteret i form af Den Digitale Værktøjskasse, som giver dig konkrete værktøjer til digitale platforme og sociale medier til din virksomhed med henblik på, hvordan du skal agere i et nyt turismemarked, som er mere digitaliseret end nogensinde før grundet Corona-situationen.

 

Se eller gense hele webinaret her

Downloade Den Digitale Værktøjskasse (PDF)

Se Den Digitale Værktøjskasses online platform

Læs mere om dine muligheder for at deltage i Digital Ledelseskultur her

 

 

 

OUTDOOR – webinar 24. november 2020

Vi inviterede Teknologisk Institut og Nordic Destination til oplæg og workshop om outdoorturisme, som gav et godt indblik i outdoorturismens muligheder, udfordringer og samarbejdsmuligheder.

Se webinaret her

Se præsentationer her:

 

 

VIDENSDAG – Webinar 11. november 2020

Vi inviterede Epinion, som delte sin viden om turismen i Danmark set i lyset af COVID-19 og vores nærmarkeder (VisitDenmark i Tyskland, Holland, Sverige og Norge) gav sine bud på nye rejsetrends, turistadfærd og erfaringer set i lyset af COVID-19.

Se webinaret her

Se opsamling her

Se præsentationerne her:

 

 

 

Der tages forbehold for ændringer i program, datoer og indhold – derfor opfordres man til at holde øje med siden samt opdateringer via nyhedsbreve og sociale medier. 

 

Sofi Olofsson Bak
Kontakt vedr. Back to Business - Back on Track:

Destinations- og projektkonsulent

sofi@destinationhimmerland.dk

Direkte:+45 3148 9078

Supported by

Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse