Gå til indhold
Grønsagkasse

Fødevarenetværk

Foto: Mette Johnson

Projektet Made in Himmerland har været et flerårigt fødevare- og outdoorsamarbejde mellem destinationerne Vesthimmerland, Mariagerfjord og Rebild. I forbindelse med dannelsen af Destination Himmerland er der behov for gentænke formen og rammerne for samarbejdet.

Fødevarenetværket var forventet at starte i 2021, men da vi skal sikre kvaliteten og et levedygtigt projekt, har vi udskudt projektet. Destinationen har haft andre store projekter, der har fyldt meget og derfor skal afsluttes, inden vi kan lægge de nødvendige ressourcer i det nye fødevareprojekt og netværk.

Derfor vil destinationen i slutningen af 2022 kigge på muligheden for at lave et nyt projekt med fokus på fødevarer i Himmerland. Destinationen ønsker at finde den rigtige model, da det skal være et projekt, der kan skabe udvikling og være bæredygtigt i den forstand, at det skal kunne fortsætte selv efter projektet er afsluttet.

I slutningen af 2022 igangsættes tankerne og en proces for redefinering går i gang. Turismevirksomheder vil blive inviteret ind til at deltage i projektet og i processen med at definere indholdet.  

Projektet vil ikke få det tidligere navn Made in Himmerland, da dette navn nu anvendes af Golf Turneringen Made in Himmerland, det tidligere Made in Denmark. 

 

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

Destination Himmerland © 2023
Danish