Gå til indhold
StoryHunt Himmerland

StoryHunt Himmerland

Foto: Destination Himmerland

Med StoryHunt Himmerland i hånden kan du udforske de Himmerlandske byer, dykke ned i historien og komme tættere på noget af det helt særlige, som Himmerland har at tilbyde.

Ved hjælp af lydfortællinger, tekst og billeder er StoryHunt Himmerland din helt egen digitale guide til gode oplevelser - præcis når du har tid. 

Den digitale platform gør det muligt, at gå på jagt efter historier i den virkelige verden og lytte til dem, når I befinder jer i det pågældende område, hvor historie-jagten er placeret.

Ruterne er lavet specielt til, at man følger nogle punkter, som først låser op, når du er på stedet fysisk. Her får du levendegjort bygninger og steder med fortællinger.

Indtil videre har vi to fantastiske ruter klar - flere kommer til i løbet af året

 

"Klosterruten" i Mariager

StoryHunt Himmerland

Foto:Destination Himmerland

Klosterruten har sit udspring på Egepladsen i Mariager. Herfra går turen videre mod Mariager Kirke, hvor historien om klostertiden og Den Hellige Birgitta bliver fortalt. Hver punkt er ganske særlig og har sin helt egen fortælling.

Lyt til fortællingen, se jer omkring og fornem den storhedstid, som klostertiden var.

Klik her for at åbne lydfortællingen. Husk en opladt telefon og høretelefoner!

"By- og Fjordruten" i Mariager

StoryHunt Himmerland

Foto:Destination Himmerland

Med udgangspunkt i Himmerigs Plads på Torvet i Mariager, kommer du vidt omkring i både byen og havneområdet.

Vi skal her tilbage i tiden, til dengang jernbanen fragtede gods, fragtskibene lagde til kaj og så får du tilmed historien om heltinden Rose, der reddede byen fra svenske pirater. 

Klik her for at begynde lydfortællingen. Husk en opladt telefon og høretelefoner!

 

Kunstruten i Aars

StoryHunt Aars

Foto:Destination Himmerland

Kunstruten giver dig et særligt indblik i udvalgte kunstværker i Aars’ bybillede samt flere af Per Kirkebys kunstværker. Netop Aars er hjemsted for verdens største permanente Per Kirkeby udstilling med malerier samt murstens- og bronzeskulpturer. Kunstruten starter ved Vesthimmerlands Museum og leder dig igennem Aars' bymidte og forbi 10 nøje udvalgte kunstværker.

Klik her for at åbne lydfortællingen. Husk en opladt telefon og høretelefoner! 

 

StoryHunt Himmerland

Foto:Destination Himmerland

Til Himmerlands erhverv:

Som et led i digitaliseringen af hele Destination Himmerland tilbydes turisterne nu en digital besøgsguide. En løsning hvor turister kan få levende fortællinger om Himmerlands byer, events, historier og seværdigheder på deres egen telefon året og døgnet rundt. Konceptet hedder StoryHunt Himmerland - og det har du mulighed for at få del i. 

Er du partner ved Destination Himmerland? Eller har du interesse i et samarbejde, hvor StoryHunt kommer til din by? 

Giv os et kald eller skriv en mail, så kan vi sammen skabe flere fantastiske himmerlandsfortællinger til områdets mange turister. 

Kontaktperson:
Martin Buch Stengaard
Tlf. 31 54 03 06

martin@destinationhimmerland.dk

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

Destination Himmerland © 2023
Danish