Gå til indhold
©  Foto:

Mariager Camping & Hytter

Med sin unikke beliggenhed helt ned til Mariager Fjord er Mariager Camping & Hytter det naturlige valg for moderne børnefamilier og aktive ældre, som ønsker kvalitetsferie i rolige og trygge omgivelser.  
  
Campingpladsen er et godt udgangspunkt for udflugter, naturoplevelser, cykelturer og samvær på tværs af generationer. Her er idelle muligheder for fiskeri. 
  
Der er kun 2 min. gang til centrum i den idylliske gamle købstad - Mariager, eller til marinaen, som i sommerperioden summer af liv og aktiviteter.  
  
Mariager Camping & Hytter udlejer også hytter i flere kategorier. Prøv fx. den unikke oplevelse Fjordboblerne, som er en ny overnatningsform - et outdoor hotelværelse, der er skabt til alt slags vejr og placeret med en skøn panoramaudsigt over Mariager Fjord. I Fjordboblerne finder du opredt dobbeltseng, loungemøbler og biopejs.
  
I gå-afstand fra Mariager Camping & Hytter ligger Mariager-Handest Veteranjernbane, turbåden Svanen, Mariager Saltcenter, Mariager Museum og Mariager Klosterkirke og Kloster.

På campingpladsen kan der også lejes cykler og kajakker - tjek det ud HER! 

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

Destination Himmerland © 2023
Danish