Gå til indhold
Løgstør - familiehygge på havnen
Mariager - Rosernes By

Partnerskab

Foto:Mette Johnson&Destination Himmerland
Hvad betyder det for dig?

At være partner i Destination Himmerland er nemlig et partnerskab med helt nye muligheder – både for dig som professionel turismeaktør og for os, der skal være med til at bringe de glade himmerlandske oplevelser og budskaber ud i verden. Men mest af alt er et partnerskab med Destination Himmerland et samarbejde: Et samarbejde hvor du som aktør og vi som den lokale turismeorganisation understøtter og udvikler de mange eksisterende og potentielle turistpotentialer i Mariagerfjord og Vesthimmerlands Kommuner, så Himmerland i stadig højere grad markerer sig som en af de absolut bedste feriedestinationer både for gæster, borgere og aktører.

Nedenfor en kort beskrivelse af de fire forskellige partnerskaber samt en et par ord om tankerne bag vores bæredygtighedsmodul, som du kan udvide dit partnerskab med.

Partnerskabsprogram

Partnerskabsprogram 2022
Foto: Mette Johnsen / Destination Himmerland

Partnerskabsprogram 2022

Læs om de forskellige partnerskabs-typer og alle fordelene ved et partnerskab samt de samarbejdspartnere vi har og som skaber værdi for et partnerskab.

Grønt partnerskab
Foto: Destination Himmerland

Grønt partnerskab

Hos Destination Himmerland har vi fokus på bæredygtighed og grøn omstilling, og derfor tilbydes der også et ”Grønt Partnerskab”. Det koster ikke ekstra for et grønt partnerskab ved
Destination Himmerland, men det er en forudsætning, at virksomheden har tegnet et af de øvrige partnerskaber.

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

CO2 neutralt website

Destination Himmerland © 2022
Danish