Gå til indhold

Pressemeddelelser

Her kan du læse de seneste nyhedsmails fra Destination Himmerland. Mailsne er udsendt til turismeerhvervet i Himmerland.

Rute 32, cykelrute, Mariager Fjord
Destination Himmerlands nye bestyrelse | 14-01-22

Destination Himmerland afholdte tirsdag den 11. januar bestyrelsesmøde, hvor den nye bestyrelse blev konstitueret. Der blev budt velkommen til to nye medlemmer; Jane Andersen, Hotelchef på HimmerLand og Bendt Egede Andersen, skovrider ved Naturstyrelsen Himmerland. 

Jimmi Stæhr-Petersen
Ny turistdirektør til Destination Himmerland

Destination Himmerland skal have ny turistdirektør, da Jimmi Stæhr-Petersen fratræder sin stilling som Turistdirektør efter fem år i den himmerlandske turisme.
Efter to år i Destination Himmerland, hvor der er blevet skabt et stærkt fundament ...

PM - Livø efter lukketid
“Livø efter lukketid” byder velkommen til anderledes oplevelser

01-11-2021  |  Livø, perlen i Limfjorden, har haft mange besøgende i løbet af sommeren, men de færreste kender til den ro, der sænker sig over øen uden for højsæsonen, og når den store færge ikke længere sejler turister til øen.

Nyhedsmail - kick off 6. oktober 2021
Destination Himmerland inviterer til Turisme Kick-Off 2.0

30-09-2021  |  Destination Himmerland inviterer til en dag der skal være med til inspirere og ikke mindst klæde turismeerhvervet på til 2022. På dagsordenen er turismen efter COVID-19, kulturarv, bæredygtighed og selvfølgelig den himmerlandske turisme og retningen herfor.

Green Talk
En samlet destination, der bakker op om bæredygtighed

13-09-2021 |   Destination Himmerland har netop afviklet den første “Green Talk”-konference den 9. september i regi af omstillingsprojekt ‘Next Step Himmerland’ med fokus på bæredygtighed og grøn omstilling.

Solnedgang over Limfjorden i Himmerland
Ny forenings-innovator

08-09-2021  |   Pressemeddelelsen vedrørende Destination Himmerlands nye Forenings-innovator og styrkede indsats samt arbejde med destinationens frivillige og foreninger. 

PM - Storytelling
Når storytelling er en succes i markedsføringen

10-08-2021  |  Siden sidste sommer har Destination Himmerland i samarbejde med GoLittle afprøvet ny form for markedsføring – nemlig podcasts, som er i tråd med Destination Himmerlands strategi om at markedsføre destinationen på en utraditionel måde med skæve vinkler. 

Hollie Himmerland
Hollie Himmerland, en rullende gæsteservice

09-06-2021  |  Hollie Himmerland, skal de næste tre kommende år køre rundt i destinationen og være en slags rullende gæsteservice, der skal inspirere gæsterne til flere skønne ferieoplevelser i Himmerland.

Natur i Himmerland
'Green Tourism Organization' certificering

19-04-2021  |  Destination Himmerland certificeres som 'Green Tourism Organization', som hylder destinationer og turismeorganisationer, der gør en særlig indsats i forhold til bæredygtighed og ansvarlig turisme.

Magasin - Ferie i Himmerland
Ferie i Himmerland - Her oplever du det store i det små

17-03-2021  |  Magasinet er en online og interaktiv publikation, hvor læseren skal blive inspireret til at læse mere om Himmerland og søge mere information på både destinationens hjemmeside og på annoncørernes hjemmesider.

Morten Resen
Himmerland på skoleskemaet

21-01-2021  |   Himmerland er kommet på skoleskemaet - næsten i hvert fald. I samarbejde med GoLittle har Destination Himmerland udarbejdet en række fortællinger om Himmerland. Fortællingerne spænder fra historien om, hvordan Gundestrupkarret har givet inspiration til Asterix-historierne, over kongernes gravhøj til vikingerne i Himmerland.

Stor opbakning til DH
Stor opbakning til Destination Himmerland i 2020 og kommende år

28-12-2020  |  Der er stor opbakning til og interesse for Destination Himmerlands insatser, tiltag og projekter – og især opbakning til at indgå af partnerskaber blandt destinationens turismeaktører.

Vandring og outdoor - Bramslev Bakker
Sommeren i Himmerland gik over al forventning

02-12-2020  |  På trods af COVID-19 og dens alvorlige konsekvenser for turismebranchen, endte sommeren 2020 med at blive en positiv overraskelse i et ellers mørkt år for den danske turisme - nemlig over 100.000 flere turister i sommeren 2020.

Next Step Himmerland
Next Step Himmerland

19-11-2020  |  Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse har tildelt midler til projektet ’Next Step Himmerland – et grønt omstillingsprojekt’ - et projekt i samarbejde med Miljømærkning Danmark.

MEET Himmerland
Aktører indgår i samarbejde på tværs af Himmerland omkring møde- og konferenceturisme

16-11-2020  |  MEET Himmerland er et samarbejdsprojekt, med fokus på at udvikle møde- og konferenceturismen på tværs af Himmerland. 

Livø
En original lokal gastronomisk oplevelse

07-08-2020  |  Luk øjne og forestil dig, du sidder ude midt i strandengen og nyder en 5-retters menu kreeret af lokale råvarer og udtænkt ned til mindste detalje. Livø Avlsgaard gentager succesen igen i år med langbordsmiddag, hvor Emilie og team ...

Fortællinger fra Himmerland til børn
Sommeren står for døre

03-07-2020  |  Som noget helt nyt i år lancerer Destination Himmerland fortællinger målrettet børn og
barnlige sjæle. Det har været et stort ønske at synliggøre den spændende kulturarv til børn,
og ikke mindst at gøre den mere levende og nærværende.