Pressemeddelelser

Morten Resen
Himmerland på skoleskemaet

21-01-2021  |   Himmerland er kommet på skoleskemaet - næsten i hvert fald. I samarbejde med GoLittle har Destination Himmerland udarbejdet en række fortællinger om Himmerland. Fortællingerne spænder fra historien om, hvordan Gundestrupkarret har givet inspiration til Asterix-historierne, over kongernes gravhøj til vikingerne i Himmerland.

Stor opbakning til DH
Stor opbakning til Destination Himmerland i 2020 og kommende år

28-12-2020  |  Der er stor opbakning til og interesse for Destination Himmerlands insatser, tiltag og projekter – og især opbakning til at indgå af partnerskaber blandt destinationens turismeaktører.

Vandring og outdoor - Bramslev Bakker
Sommeren i Himmerland gik over al forventning

02-12-2020  |  På trods af COVID-19 og dens alvorlige konsekvenser for turismebranchen, endte sommeren 2020 med at blive en positiv overraskelse i et ellers mørkt år for den danske turisme - nemlig over 100.000 flere turister i sommeren 2020.

Next Step Himmerland
Next Step Himmerland

19-11-2020  |  Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse har tildelt midler til projektet ’Next Step Himmerland – et grønt omstillingsprojekt’ - et projekt i samarbejde med Miljømærkning Danmark.

MEET Himmerland
Aktører indgår i samarbejde på tværs af Himmerland omkring møde- og konferenceturisme

16-11-2020  |  MEET Himmerland er et samarbejdsprojekt, med fokus på at udvikle møde- og konferenceturismen på tværs af Himmerland. 

Livø
En original lokal gastronomisk oplevelse

07-08-2020  |  Luk øjne og forestil dig, du sidder ude midt i strandengen og nyder en 5-retters menu kreeret af lokale råvarer og udtænkt ned til mindste detalje. Livø Avlsgaard gentager succesen igen i år med langbordsmiddag, hvor Emilie og team ...

Fortællinger fra Himmerland til børn
Sommeren står for døre

03-07-2020  |  Som noget helt nyt i år lancerer Destination Himmerland fortællinger målrettet børn og
barnlige sjæle. Det har været et stort ønske at synliggøre den spændende kulturarv til børn,
og ikke mindst at gøre den mere levende og nærværende.