Gå til indhold
Solnedgang ved Himmerlands Vestkyst
SUP i Himmerland

Hold dig opdateret her

Seneste nyt

Her kan du finde de seneste pressemeddelelser fra Destination Himmerland. Dermed kan du holde dig opdateret på hvad, der rør sig og se det, vi udsender til lokalpressen.

Her er kontaktoplysningerne til vores kommunikationsansvarlig: 

Line Brøndum Pedersen
Presseansvarlig

SoMe- og kommunikationsansvarlig (Barselvikar)

linebp@destinationhimmerland.dk

Direkte:+45 8144 7508

Vil du vide endnu mere om, hvad der sker i Himmerland, så tilmeld dig Destination Himmerlands nyhedsmail til erhverv og partnere her nedenfor.

Pressemeddelelser

Her kan du læse de seneste nyhedsmails fra Destination Himmerland. Mailsne er udsendt til turismeerhvervet i Himmerland.

derudad Sommer Magasin 2023
Destination Himmerland

Nyt samarbejde sætter fokus på oplevelser i Himmerland | 30-05-2023

I slutningen af 2022 blev et nyt samarbejde indledt, da Destination Himmerland og foreningen derudad gik sammen om sommermagasinet derudad, der skal inspirere til oplevelser i hele Himmerland. Magasinet er nu på vej ud til alle dele af Danmark og herunder ikke mindst Himmerland.

Johanne Bugge, Destinationsdirektør
Destination Himmerland

Samlet strategi skal styrke Jyllands østkyst | 23-05-2023

Et stort samarbejde mellem de tre destinationsselskaber VisitAarhus, Destination Himmerland og Destination NORD samt Dansk Kyst- og Naturturisme er sat i gang.

Gæsteservice
Destination Himmerland

Nyt projekt skal fremtidssikre en relevant og bæredygtig gæsteservice | 15-05-2023

Destination Himmerland og Visit Lolland-Falster skal over de næste tre år udvikle destinationernes gæsteservice og turismeprodukter.

Annette Strøm Jacobsen
Destination Himmerland

Skovrider Annette Strøm Jacobsen indtræder i Destination Himmerlands bestyrelse | 12-05-2023

Som følge af, at Vesthimmerlands udpegning til Destination Himmerlands bestyrelse, Bendt Egede Andersen, stopper som Skovrider for Naturstyrelsen i Himmerland, skal der udpeges et nyt bestyrelsesmedlem.

Turismeprojekt hjælper virksomheder med at gå forrest i den grønne omstilling
Destinaton Himmerland

Turismeprojekt hjælper virksomheder med at gå forrest i den grønne omstilling | 15-02-2023

Projektet "Next Step Himmerland" har til formål at øge turismeerhvervets viden om grøn omstilling og bæredygtighed og bidrage til at denne viden omdannes til konkrete handlinger og aktiviteter.

Vinderne af Himmerlands Prisen: Årets Turisme Indsats 2022
Destination Himmerland

Vinderne af Himmerlands Priserne 2022 er kåret | 20-01-2023

19 januar afholdte Destination Himmerland Green Talk & Nytårskur i ALFA Musikhus i Aars, hvor vinderne af Himmerlands Priserne 2022 skulle offentliggøres. Formålet med prisuddelingen var at hylde dem, som gør noget helt særligt for turismeindsatsen i Himmerland.

Johanne Bugge, Destinationsdirektør
Destination Himmerland

Ildsjæle og fællesskab bliver hyldet i Himmerland | 06-12-2022

Hos Destination Himmerland synes man, at det er tid til at hylde dem, som gør noget helt særligt for turismen i Himmerland. Dem, der yder en ekstraordinær indsats og som er med til at løfte turismen i Himmerland - de har nemlig en rigtig stor betydning for den fælles indsats

StoryHunt Aars
Destination Himmerland

Flere digitale guidede ture er på vej i Himmerland med lanceringen af Kunstruten i Aars | 15-06-2022

Turister efterspørger guidede ture, men udvalget af guidede ture, som udbydes er primært i højsæsonen. Men sådan skal det ikke være i Himmerland. Derfor udvider Destination Himmerland nu den digitale guide “StoryHunt Himmerland” med en rute i Aars,

Jane Andersen, formand
HimmerLand

Begejstret hotelchef tiltræder som bestyrelsesformand hos Destination Himmerland

Med en ny direktør, Johanne Bugge, i spidsen for Destination Himmerland, er det med begejstring at Jane Andersen, Hotelchef i HimmerLand Resort overtager formandsposten i destinationen.

Johanne Bugge, Turistdirektør Destination Himmerland
Johanne Bugge

Ny turistdirektør til Destination Himmerland

Det bliver 43-årige Johanne Bugge, der skal stå i spidsen for Destination Himmerland Ansættelsesudvalget var slet ikke i tvivl, da turismesamarbejdet skulle finde en ny direktør. De pegede nemlig på Johanne Bugge, som i godt og vel femten år har hjulpet kommuner og virksomheder med at vinde kampen om turisternes gunst. Det er således både en ganske erfaren og yderst iderig kvinde, som efter sommerferien sætter sig for bordenden for det ambitiøse himmerlandske turismesamarbejde.

Story Hunt Himmerland
Destination Himmerland

Digitale guidede ture er nu klar til turisterne i Himmerland.

Som et led i digitaliseringen af hele Destination Himmerland tilbydes turisterne nu en digital besøgsguide. En løsning hvor turister kan få levende fortællinger om Himmerlands byer, events, historie og seværdigheder på deres egen telefon året og døgnet rundt.

Rute 32, cykelrute, Mariager Fjord
Mette Johnson

Destination Himmerlands nye bestyrelse | 14-01-22

Destination Himmerland afholdte tirsdag den 11. januar bestyrelsesmøde, hvor den nye bestyrelse blev konstitueret. Der blev budt velkommen til to nye medlemmer; Jane Andersen, Hotelchef på HimmerLand og Bendt Egede Andersen, skovrider ved Naturstyrelsen Himmerland. 

Jimmi Stæhr-Petersen
Destination Himmerland

Ny turistdirektør til Destination Himmerland

Destination Himmerland skal have ny turistdirektør, da Jimmi Stæhr-Petersen fratræder sin stilling som Turistdirektør efter fem år i den himmerlandske turisme.
Efter to år i Destination Himmerland, hvor der er blevet skabt et stærkt fundament ...

PM - Livø efter lukketid
Livø Feriecenter

“Livø efter lukketid” byder velkommen til anderledes oplevelser

01-11-2021  |  Livø, perlen i Limfjorden, har haft mange besøgende i løbet af sommeren, men de færreste kender til den ro, der sænker sig over øen uden for højsæsonen, og når den store færge ikke længere sejler turister til øen.

Nyhedsmail - kick off 6. oktober 2021
Destination Himmerland

Destination Himmerland inviterer til Turisme Kick-Off 2.0

30-09-2021  |  Destination Himmerland inviterer til en dag der skal være med til inspirere og ikke mindst klæde turismeerhvervet på til 2022. På dagsordenen er turismen efter COVID-19, kulturarv, bæredygtighed og selvfølgelig den himmerlandske turisme og retningen herfor.

Green Talk
Destination Himmerland

En samlet destination, der bakker op om bæredygtighed

13-09-2021 |   Destination Himmerland har netop afviklet den første “Green Talk”-konference den 9. september i regi af omstillingsprojekt ‘Next Step Himmerland’ med fokus på bæredygtighed og grøn omstilling.

Solnedgang over Limfjorden i Himmerland
Mogens Lynge

Ny forenings-innovator

08-09-2021  |   Pressemeddelelsen vedrørende Destination Himmerlands nye Forenings-innovator og styrkede indsats samt arbejde med destinationens frivillige og foreninger. 

PM - Storytelling
Destination Himmerland

Når storytelling er en succes i markedsføringen

10-08-2021  |  Siden sidste sommer har Destination Himmerland i samarbejde med GoLittle afprøvet ny form for markedsføring – nemlig podcasts, som er i tråd med Destination Himmerlands strategi om at markedsføre destinationen på en utraditionel måde med skæve vinkler. 

Hollie Himmerland
Destination Himmerland

Hollie Himmerland, en rullende gæsteservice

09-06-2021  |  Hollie Himmerland, skal de næste tre kommende år køre rundt i destinationen og være en slags rullende gæsteservice, der skal inspirere gæsterne til flere skønne ferieoplevelser i Himmerland.

Natur i Himmerland
Mogens Lynge

'Green Tourism Organization' certificering

19-04-2021  |  Destination Himmerland certificeres som 'Green Tourism Organization', som hylder destinationer og turismeorganisationer, der gør en særlig indsats i forhold til bæredygtighed og ansvarlig turisme.

Ferie i Himmerland - Her oplever du det store i det små

17-03-2021  |  Magasinet er en online og interaktiv publikation, hvor læseren skal blive inspireret til at læse mere om Himmerland og søge mere information på både destinationens hjemmeside og på annoncørernes hjemmesider.

Morten Resen
GoLittle

Himmerland på skoleskemaet

21-01-2021  |   Himmerland er kommet på skoleskemaet - næsten i hvert fald. I samarbejde med GoLittle har Destination Himmerland udarbejdet en række fortællinger om Himmerland. Fortællingerne spænder fra historien om, hvordan Gundestrupkarret har givet inspiration til Asterix-historierne, over kongernes gravhøj til vikingerne i Himmerland.

Stor opbakning til DH
Destination Himmerland

Stor opbakning til Destination Himmerland i 2020 og kommende år

28-12-2020  |  Der er stor opbakning til og interesse for Destination Himmerlands insatser, tiltag og projekter – og især opbakning til at indgå af partnerskaber blandt destinationens turismeaktører.

Vandring og outdoor - Bramslev Bakker
Mette Johnsen

Sommeren i Himmerland gik over al forventning

02-12-2020  |  På trods af COVID-19 og dens alvorlige konsekvenser for turismebranchen, endte sommeren 2020 med at blive en positiv overraskelse i et ellers mørkt år for den danske turisme - nemlig over 100.000 flere turister i sommeren 2020.

Next Step Himmerland
@anitalarche

Next Step Himmerland

19-11-2020  |  Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse har tildelt midler til projektet ’Next Step Himmerland – et grønt omstillingsprojekt’ - et projekt i samarbejde med Miljømærkning Danmark.

MEET Himmerland
MEET Himmerland

Aktører indgår i samarbejde på tværs af Himmerland omkring møde- og konferenceturisme

16-11-2020  |  MEET Himmerland er et samarbejdsprojekt, med fokus på at udvikle møde- og konferenceturismen på tværs af Himmerland. 

Livø
Destination Himmerland

En original lokal gastronomisk oplevelse

07-08-2020  |  Luk øjne og forestil dig, du sidder ude midt i strandengen og nyder en 5-retters menu kreeret af lokale råvarer og udtænkt ned til mindste detalje. Livø Avlsgaard gentager succesen igen i år med langbordsmiddag, hvor Emilie og team ...

Fortællinger fra Himmerland til børn
Lise Høyer

Sommeren står for døre

03-07-2020  |  Som noget helt nyt i år lancerer Destination Himmerland fortællinger målrettet børn og
barnlige sjæle. Det har været et stort ønske at synliggøre den spændende kulturarv til børn,
og ikke mindst at gøre den mere levende og nærværende.

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

Destination Himmerland © 2023
Danish