Destination Himmerland
Meet the Locals

Meet The Locals

Meet the locals er et projekt og samarbejde mellem Destination Himmerland og Landsbyudvalget i Vesthimmerlands Kommune, hvor man sætter fokus på branding af 45 landsbyer i Vesthimmerlands Kommune.

Brandingen af Vesthimmerlands landsbyer tager sit udspring i et stærkt samarbejde på tværs af Vesthimmerland, hvor lokale ildsjæle fra landsbyerne former egne fortællinger og historier til videoerne. Det betyder, at hver video, som du finder på siden, er skabt af de beboerne i landsbyerne.

For dig som læser og seer, kan videoerne give dig indblik i landsbyerne og deres særlige fortællinger, attraktioner, arrangementer, naturområder m.m., samt indsigt i landsbyernes lokale og kendetegnende værdier.

Projektets oprindelige 2-årige forløb strak sig til sommeren 2020, men COVID-19 har gjort det svært at optage landsbyfilmene. Derfor er en del af optagelserne flyttet til 2021, hvor vi forhåbentlig igen kan samles. I takt med nye optagelser, vil der løbende indsættes flere videoer og fortællinger om de forskellige landsbyer.

Destination Himmerland glæder sig over at kunne bidrage til at øge dit kendskab til Vesthimmerlands små og skjulte herligheder, og inviterer dig hermed til Vesthimmerland, hvor du kan ”meet the locals”.

Klik dig ind og udforsk landsbyernes videoer og fortællinger og få en bid af den lokale livsstil i Vesthimmerland

Udforsk de 45 landsbyer her